Sponsor worden?

Wij bieden voor zowel kleine als grote ondernemingen uiteenlopende vormen van sponsoring aan, zodat u uw bedrijf op een voor ú aansprekende wijze kan profileren. Binnen de vereniging onderscheiden we de volgende typen van sponsoren. Klik op de verschillende typen sponsoren voor meer informatie.

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Als hoofdsponsor heb je door middel van verschillende uitingen de mogelijkheid om jouw bedrijf te promoten binnen de vereniging. Daarnaast zijn er als hoofdsponsor op-maat-gemaakte afspraken mogelijk waardoor wij als vereniging iets extra’s kunnen bieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan om de banen een keer met al jouw collega’s te gebruiken, zonder dat hier kosten aanvast zitten. Uiteraard zitten er als hoofdsponsor enkele vaste sponsoropties inbegrepen. Deze worden hieronder verder toegelicht.

1. Hoofdsponsorbord

Het hoofdsponsorbord staat op een prominente plaats op het tennispark, direct grenzend aan de parkeerplaats van Sportpark De Sonders. Uw reclame uiting bereikt daarmee niet alleen de bezoekers van het tennispark, maar ook de bezoekers van het sportpark.

2. Winddoek

Een winddoek is een praktisch middel voor zowel het windvrij houden van de tennisbanen, als het uiten van bedrijfsnamen van de sponsoren. Samen met u creëren wij een aantrekkelijk ontwerp. De doeken zijn 5 meter bij 1 meter en goed leesbaar vanuit iedere hoek van het tennispark. De aanmaakkosten voor het maken van het gepersonaliseerde winddoek neemt de vereniging bij een 5-jarige overeenkomst voor haar rekening.

3. Prominenten plek op de website

Onze huidige website voorziet in een weblink voor onze sponsoren en donateurs. Hoofdsponsoren krijgen daarnaast een banner met logo en bedrijfsnaam vermelding op de homepage en speciale sponsorpagina. Begin 2016 is onze website geheel vernieuwd. Daarnaast wordt er middels de social media handig worden ingespeeld op evenementen, activiteiten etc. hetgeen het website bezoek en daarmee uw naamsbekendheid ten goede zal komen.

Baansponsor

Baansponsor

Als baansponsor verbindt u uw naam aan onze vereniging door middel van de onderstaande sponsoruitingen

1. Winddoek

Een winddoek is een praktisch middel voor zowel het windvrij houden van de tennisbanen, als het uiten van bedrijfsnamen van de sponsoren. Samen met u creëren wij een aantrekkelijk ontwerp. De doeken zijn 7,5 meter bij 1,5 meter en goed leesbaar vanuit iedere hoek van het tennispark. De aanmaakkosten voor het maken van het gepersonaliseerde winddoek neemt de vereniging bij een 5-jarige overeenkomst voor haar rekening.

Scorebord

2. Scorebord
Alle tennisbanen hebben een eigen scorebord. Deze zijn bevestigt aan de netpaal. Uw reclame-uiting heeft daarmee een hoge attentiewaarde bij de spelers op het veld en haar toeschouwers.

3. Afhangbord
Op het afhangbord dienen alle spelers middels hun spelerspas de baan “af te hangen”. Uw reclame-uiting heeft daarmee een hoge attentiewaarde bij de alle spelers.

4. Weblink en logo op de website

Onze huidige website voorziet in een weblink voor onze sponsoren en donateurs. Als baansponsor mag jouw logo op de website. Begin 2016 is onze website geheel vernieuwd. Daarnaast wordt er middels de social media handig worden ingespeeld op evenementen, activiteiten etc. hetgeen het website bezoek en daarmee uw naamsbekendheid ten goede zal komen.

Sponsor

Sponsor

Als sponsor verbindt u uw naam aan onze vereniging door middel van de onderstaande sponsoruitingen.

1. Winddoek

IMG_4663
Sponsordoeken.

Een winddoek is een praktisch middel voor zowel het windvrij houden van de tennisbanen, als het uiten van bedrijfsnamen van de sponsoren. Samen met u creëren wij een aantrekkelijk ontwerp. De doeken zijn 5 meter bij 1 meter en goed leesbaar vanuit iedere hoek van het tennispark. De aanmaakkosten voor het maken van het gepersonaliseerde winddoek neemt de vereniging bij een 5-jarige overeenkomst voor haar rekening.

2. Weblink en logo op de website

Onze huidige website voorziet in een weblink voor onze sponsoren en donateurs. Als sponsor mag jouw logo op de website. Begin 2016 is onze website geheel vernieuwd. Daarnaast wordt er middels de social media handig worden ingespeeld op evenementen, activiteiten etc. hetgeen het website bezoek en daarmee uw naamsbekendheid ten goede zal komen.

Donateurs

Donateurs

Als donateur betaal je een gelimiteerd bedrag om de club een ‘hart onder de riem’ te steken. Je helpt de club door middel van een kleine financiële bijdrage en krijgt hiervoor een terrasbord en een weblink

1. Terrasbord

IMG_4682 - kopie
Terrasborden.

Bij het betreden van ons overkapte terras hangt het terrasbord met bedrijfsnaamvermelding van onze donateurs. Het reclamebordje is 40 x 10 cm groot. Goed zichtbaar net boven de veelvuldig gebruikte waterkraan. De kosten van het bordje zijn voor rekening van de tennisvereniging.

2. Weblink
Op onze website kunt u met een link op de website. Hierdoor krijgt u ook online aandacht al donateur van onze vereniging.

Evenementsponsor

Evenementensponsor

TC Beltrum organiseert jaarlijks diverse evenementen en activiteiten. Sponsoring van onze evenementen biedt uw bedrijf de mogelijkheid om uw bedrijfsnaam en bedrijfsactiviteiten tegen relatief lage kosten positief onder de aandacht te brengen bij de leden van TC Beltrum. U bent niet gebonden aan een meerjarig contract en kunt hierbij als bedrijf zelf de aard en hoogte van uw bijdrage bepalen.

TC Beltrum kent de volgende activiteiten en evenementen:

 • Voorjaar, Najaars en Zomeravondcompetitie KNLTB
 • Worldtour jeugdtoernooi (regionaal)
 • Open dag G-tennis (regionaal)
 • Clubkampioenschappen (lokaal)
 • Wintermix (lokaal)

Bent u geïnteresseerd in event sponsoring dan hebt u de keuze uit een van de onderstaande sponsorvormen:

 • Event Sponsor: sponsoring van (een deel van) de kosten van het evenement. Uw bedrijfsnaam wordt verbonden aan het evenement en wordt opgenomen op de TC Beltrum activiteiten-agenda;
 • Supplies Sponsor: sponsoring van bijv. wedstrijdballen, drinkflacons of prijzen;
 • Natura Sponsor: sponsoring van goederen of producten ten behoeve van het evenement.
Kledingsponsor

Kledingsponsor

Onze competitie- en toernooispelers, de jeugd, en de G-tennissers vertegenwoordigen onze club niet alleen in Beltrum maar ook in de regio. Uniformiteit in kleding betekent herkenbaarheid. Het koppelen van uw bedrijfsnaam aan onze herkenbaarheid draagt weer bij aan úw naamsbekendheid. Bij kledingsponsoring kunt u denken aan sponsoring van trainingspakken en tenues ten behoeve van:

 • Competitieteams
 • Jeugd
 • G-tennis

Dit kan een combinatie zijn of één van deze opties. Er zijn ook op-maak-gemaakte afspraken mogelijk.

Materiaalsponsor

Materiaalsponsor

Materiaal sponsoring is een gerichte vorm van sponsoring waarbij u ten behoeve van bepaalde teams of groepen als sponsor materiaal levert of bijdraagt in de aanschafkosten. Onder materiaalsponsoring vallen alle tennistoebehoren/-artikelen die niet onder de noemer kleding vallen. U kunt hierbij denken aan rackets, ballen, tassen etc.

Wilt u graag de mogelijkheden bespreken van materiaal- of kledingsponsoring dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Binnen alle pakketten zijn ook afspraken op maat mogelijk. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met één van de personen van de sponsorcommissie of vul het contactformulier op de website in.

Sponsortoss & borrel

Naast alle sponsoropties krijg je als hoofdsponsor, sponsor, donateur of elk ander type van sponsor de uitnodiging voor ons (jaarlijkse) sponsortoss & borrel. Dit is een gezellige en sportieve middag waarbij we beginnen met een toss en vervolgens de middag afsluiten met een borrel en diner. De reacties zijn het afgelopen jaar erg positief geweest. Hieronder ziet u enkele foto’s van deze middag waarbij je als sponsor voor wordt uitgenodigd.