Ontdek Tennis in Beltrum!

Heb je tennis altijd al eens willen proberen? Of wil je lekker blijven sporten in de zomer? Met het nieuwe “Ontdek Tennis” kan dat nu! Tennisclub Beltrum nodigt je graag uit om te komen tennissen!

“Ontdek Tennis” is een kennismaking met tennis door het volgen van tennislessen. Zie hiervoor onderstaande flyer!

 

Lees meer

Kantinedienst; we hebben je nodig!

TC Beltrum heeft een eigen kantine waarbij eigen leden de kantinediensten op zich nemen. Als bijkomend voordeel komt dat per gedraaide kantinedienst je €20 terug krijgt, wat ongeveer neer komt op een korting van €5 per maand op je contributie. Daarnaast is het ook gewoon gezellig om te doen. Hoe meer leden kantinedienst draaien hoe minder vaak je aan de beurt bent. Daarnaast is het altijd mogelijk om je voorkeuren aan te geven, zowel de frequentie als dag. Samen houden we de kantine draaiende! Opgeven kan via info@tcbeltrum.nl.

Lees meer

Wintermix 2022-2023; een mix van zon en sneeuw

Ook is er in de winter van 2022-2023 weer een Wintermix gespeeld. Op zaterdag 12 november werd onder het genot van een heerlijk zonnetje door vier enthousiaste teams de eerste wedstrijden gespeeld. Dit was een maand later, op 10 december, helaas niet het geval en gingen de wedstrijden door sneeuw op de baan niet door. In januari was het niet veel beter waardoor in februari 2 zaterdagen achter elkaar alsnog de wedstrijden zijn gespeeld. Na de wedstrijden werd er onder het genot van een drankje ook weer heerlijk gegeten met een buffetje verzorgd door Dute. De teams waren aan elkaar gewaagd waardoor de einduitslag nog spannend was. Uiteindelijk ging team ‘Snowboarders’ met slechts 1 punt verschil er met de winst vandoor!

Lees meer

KNLTB voorjaarscompetitie

Alle tennissers boven de 17 jaar, de senioren, kunnen deelnemen aan een divers aanbod van competities die in verschillende periodes in het jaar worden aangeboden, op iedere dag van de week en op elk niveau. Er is dus een competitie voor iedereen, of je nu al jaren tennist, of net begonnen bent.

Op 7 april begint de KNLTB voorjaarscompetitie 2023. Vanuit TC Beltrum doen er drie teams mee (één heren team en twee dames teams). De competitie zal plaatsvinden op de vrijdagavonden in de periode van 7 april tot 9 juni.

Wij wensen alle teams veel succes!

Lees meer