Lidmaatschap

Nieuwe leden die kennis willen maken met tennis kunnen gratis gebruik maken van een proefperiode van 2 maanden die op een willekeurig tijdstip kan beginnen. Aan het eind van de periode wordt doorgegeven of men wel of niet door wil gaan met tennis en lid wil worden van de tennisclub. De contributie is evenredig aan de resterende tijd in dat seizoen.

Les nemen voor beginners is aan te raden om geen verkeerde dingen aan te leren en om kans op blessures te verminderen.

De lessen voor de junioren en senioren worden verzorgd door Frank Jansen. Wil je lessen volgen of ben je geïnteresseerd naar de mogelijkheden, neem dan contact op met Frank (06 – 51 26 57 03).

Zomer en winterlidmaatschap

Bij tennisclub Beltrum kennen we een zomer en een winterlidmaatschap. Het zomerseizoen loopt van 1 maart tot en met 31 oktober. Het winterseizoen van 1 november tot en met 28 februari. Alle leden zijn automatisch zomerlid. De winterleden blijven als winterlid geregistreerd totdat ze zich afmelden bij Wilhelm Reijerink.

Voor aan- en afmelding als lid kunt u contact opnemen met Wilhelm Reijerink (Leden Commissie). Dit kan via leden@tcbeltrum.nl.

Voor de KNLTB is het belangrijk dat leden zich tijdig afmelden vóór 31 december. Dit in verband met de bondsafdracht en het aanmaken van een pasje.

Contributie

Voor dit jaar zijn de volgende contributies vastgesteld:

Junioren

  • € 60,00 per jaar

 

Senioren
Door kantinediensten te draaien ontvang je €5 per maand korting op je lidmaatschap.

  • Jaarseizoen €17,50 per maand (€210 per jaar)
  • Zomerseizoen (april tot en met september) €17,50 per maand (€105 voor april tot en met september)

 

TVO

  • Zomerseizoen € 80,00
  • Winterseizoen € 40,00

 

G-tennis

  • € 120,00 per jaar

Dagkaarten

Voor niet leden bestaat er de mogelijkheid om te tennissen op een dagkaart. De kosten bedragen voor senioren € 6,00 per dag en voor junioren € 2,50 per dag. Deze dagkaarten kunnen gehaald worden bij: Fam. Bennink, Slieperstraat 4

Als er een clubhuisdienst aanwezig is zijn de dagkaarten ook in het clubhuis te verkrijgen.Tijdens de zomervakantie bestaat de mogelijkheid om een weekkaart aan te schaffen. De kosten hiervan bedragen € 20,00 voor senioren en € 9,00 voor junioren.

Handige documenten

Hieronder vind je handige documenten die je kunt gebruiken om je in te schrijven bij onze tennisclub.

Inschrijfformulier
Automatische incasso

Verder contact kan worden opgenomen met Wilhelm Reijerink (Leden Commissie) via leden@tcbeltrum.nl

Meer informatie

Heb je buiten de informatie op de website nog een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.