Jeugd

Tennis voor de jeugd

Tennisclub Beltrum heeft ook mogelijkheden voor de jeugd. Tennis is bijvoorbeeld ideaal om ernaast nog een andere sport te hebben. Maar natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om tennis als je eerste sport te hebben.

Wij hebben met Frank Jansen een vakkundige trainer, die je graag willen helpen je capaciteiten te ontwikkelen. En tennissen kun je al voor maar 1 euro per week. Nieuwe jeugdleden hebben de mogelijkheid om twee maanden gratis te tennissen op de prachtige banen in Beltrum. Het contributiebedrag is € 60,00 per jaar. Alle tennislessen voor de junioren en senioren worden verzorgd door Frank Jansen. Wil je lessen volgen of ben je geïnteresseerd naar de mogelijkheden, neem dan contact op met Frank (06 – 51 26 57 03).

Meer informatie en aanmelding
Voor informatie over het tennissen voor de jeugd kun je terecht bij de jeugdcommissie via jeugd@tcbeltrum.nl of neem contact met ons op via ons contactformulier.

Tenniskids

Tenniskids bereidt kinderen van 5 t/m 12 jaar in drie fases voor op het echte tennisspel. Aangepaste activiteiten, baanlengtes en speciale lesmaterialen maken het voor kinderen mogelijk het tennisspel te leren op een manier die past bij hun fysiek, sociaal-emotionele ontwikkeling en technische en tactische vaardigheden. Onder leiding van een gelicenseerde trainer krijgt de jeugd van TC Beltrum volgens deze methode les.

Voor meer informatie zie: https://www.tennis.nl/alles-over-tennis/jeugd/tenniskids/