Competitie

De TC Beltrum neemt deel aan de KNLTB Voorjaarscompetitie, de KNLTB Zomeravondcompetitie en de KNLTB Najaarscompetitie, regio Midden / district Gelderland.
Bij de Voorjaarscompetitie worden de spelers op sterkte in teams ingedeeld. Bepalend hiervoor is de eindejaarsrating van het voorgaande jaar. Spelers geven zich individueel op, waarna de teams op basis van sterkte worden samengesteld.
Bij de Zomeravond- en Najaarscompetitie worden de spelers niet op sterkte in teams ingedeeld. Spelers geven zich als team op of als individu. Voor de individuele spelers wordt een team gezocht (indien mogelijk). De teams worden op basis van het teamgemiddelde in een passende klasse ingedeeld.

Voorjaarscompetitie 2024

Klik hier voor inschrijving KNLTB Voorjaarscompetitie 2024.

(Inschrijven kan t/m 7 januari 2024)

De Voorjaarscompetitie telt 5 of 7 speeldagen en start ieder jaar begin april en loopt door tot begin juni. Wedstrijden worden bij de TC Beltrum over het algemeen op de vrijdagavond vanaf 19.00 uur en/of de zaterdagmiddag vanaf 13.00 uur gespeeld. Het competitie aanbod is gevarieerd en biedt vele mogelijkheden.
Klik hier voor de speeldata van de Voorjaarscompetitie 2024.
Voor meer info over de voorjaarscompetitie ga je naar de KNLTB website.

Zomeravondcompetitie 2023

De Zomeravondcompetitie is een recreatieve competitie, waar gezelligheid belangrijker is dan winnen of verliezen. Elk team speelt vier dubbels met minimaal vier spelers per team. De competitie is op zeven woensdagavonden in mei en juni vanaf 19.00 uur. Je speelt per avond vier dubbels. Dat kan 4x HD zijn, 4x DD of 1x DD, 1x HD en 2x GD. Deze competitie kan ook náást de Voorjaarscompetitie gespeeld worden. Voor meer info, kijk op de KNLTB site.

Najaarscompetitie 2023

Inschrijven Najaarscompetitie 2023, KLIK HIER.

De najaarscompetitie is een (dubbel)competitie die geen promotie/degradatie kent. De inschrijving voor deze competities is immers vrij, op basis van het puntengemiddelde van de betreffende ploegen. De competitie vindt plaats in de maanden september en oktober. Deelname is mogelijk voor spelers van 17 jaar en ouder. Meer informatie over de najaarscompetitie is te vinden op de KNLTB website.