Clubkampioenschap

Sinds een aantal jaren organiseert TC Beltrum voor de jeugd de clubkampioenschappen samen met TC Harreveld en Vragender. Door deze samenwerking kunnen alle leden op uitdagend niveau blijven tennissen en zijn de poules ook zodanig groot dat je niet telkens tegen dezelfde speler speelt.

Clubkampioenschap mix-dubbel

Het clubkampioenschap mix/dubbel is gekoppeld aan de nieuwjaarsactiviteit. Voor 2017 stond deze activiteit gepland op 28 januari. Omdat er een groot leeftijdsverschil tussen de deelnemers zit en wij iedereen een kans willen geven een gooi naar de beker te doen, speelt iedereen met en tegen elkaar. Elke gewonnen wedstrijd leverde 3 punten op, gelijkspel 2 en een verloren partij 1. Na een gezellige onderlinge strijd op de tennisbanen van TC Beltrum gingen we met z’n allen naar zwembad Marveld.

Clubkampioenschap single

Het clubkampioenschap single wordt gehouden van 17-23 september. Omdat de ervaring leert dat niet alle wedstrijden in een week ingepland kunnen worden, vindt de finale plaats op 30 september 2017. Inhaalwedstrijden kunnen dan in de week van 24-29 september worden gespeeld.