header image

Tiebreak Tennisuur (twee banen bezet)

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tiebreak Tennisuur (twee banen bezet)

7 juli 2017 - 19:00 t/m 20:30

Kom naar het Tiebreak Tennisuur dat Tennis Club Beltrum 1 keer per maand en 7 keer per jaar organiseert op de vrijdagavond vanaf 19.00 uur. Je tennist een uur lang onder begeleiding van een aantal ervaren vrijwilligers, waarna je van 20.00 tot 20.30 uur in het jeugdhonk nog even met z’n allen wat kunt drinken.

In het jeugdhonk staat een WII, een voetbaltafel, een dartbord, buiten staat een tafeltennistafel en dan zijn er ook nog genoeg spellen zoals Het betoverende Doolhof en De Kolonisten van Catan Junior. Natuurlijk blijft de begeleiding ook hierbij aanwezig. Je kunt gewoon in je eentje komen, of een vriend of vriendin meenemen. Voor rackets en tennisballen wordt gezorgd.

Het Tiebreak Tennisuur is een activiteit die ervoor zorgt dat leden en niet-leden met elkaar kunnen tennissen onder begeleiding. Dit uur is puur spelenderwijs tennissen en voor niet-leden een ideale mogelijkheid om kennis te maken met het mooie spelletje. Soms is het lastig om een dag of tijdstip te plannen waarop je samen met een van je vrienden kunt tennissen. Daardoor tennis je misschien minder dan je zou willen. Het Tiebreak Tennisuur biedt je de mogelijkheid om te tennissen, zelfs als je geen medespeler hebt kunnen regelen.

Het Tiebreak Tennisuur is gratis voor alle kinderen en wordt herhaald op: 15 september en 6 oktober.

Gegevens

Datum:
7 juli 2017
Tijd:
19:00 t/m 20:30
Evenement Categorie:

Locatie

Tennispark
Avesterweg 1b
Beltrum,

Organisator

Jeugdcommissie

Selecteer alle evenementen voor: