Regionale open dag G-tennis!

Op zondag 20 maart 2016 organiseert TCB een groots opgezette open dag voor mensen met een verstandelijke beperking om G-tennis een regionale impuls te geven. De achterliggende gedachte is dat actieve participatie van mensen met een verstandelijke beperking in de lokale samenleving nog steeds niet vanzelfsprekend is.

Door G-tennis kunnen mensen met een verstandelijke beperking in een gezellige en ontspannen sfeer op eigen niveau hun sport beoefenen, meedraaien in aanverwante vrijwilligersfuncties, hier plezier aan beleven en met andere sporters hun vaardigheden en vriendschap TCB wil een open club wil zijn waar iedereen 100% welkom is en als regionale kartrekker van G-tennis bijdragen aan de participatie van mensen met een verstandelijke beperking delen.

De open dag zal officieel worden geopend door de burgemeester van Berkelland, de heer Joost van Oostrum. Paul Haarhuis hebben we weten te strikken voor het geven van een tennisclinic, een presentatie en een korte Meet & Greet. Daarnaast zal ook Perron 8 (onderdeel van De Lichtenvoorde) een inhoudelijke bijdrage leveren.

Vervoer
Om deelname zo laagdrempelig mogelijk te houden zullen de deelnemers tussen 10.00 – 11.00 uur vanuit diverse plaatsen worden opgehaald, zodat zij tijdig aanwezig zijn voor de tennisclinic van Paul Haarhuis. Vanaf 14.30 uur staan de taxi’s weer gereed om hen terug te brengen.

Ook interessant voor u?
De open dag G-tennis is juist ook bedoeld voor leden, afgevaardigden van andere (tennis)verenigingen, begeleiders, ouders en wettelijk vertegenwoordigers van mensen met een verstandelijke beperking. Wij hopen op een grote opkomst en een enthousiast publiek!

Graag tot ziens!

Terug

Ander nieuws