Nieuwe trainer Frank Jansen

TC Beltrum heeft een nieuwe tennisleraar. Afgelopen vrijdag heeft Frank samen met het bestuur zijn contract ondertekent en is hij officieel tennisleraar in Beltrum. Hij zal de tennislessen voor de senioren gaan verzorgen. Na het ondertekenen van het contract was er even kort de tijd om Frank te leren kennen, om aansluitend lekker naar buiten te gaan en een balletje te slaan.

Wendy: “Afgelopen vrijdagavond kennis gemaakt met de nieuwe tennisleraar Frank. Eerst een praatje in de kantine, maar daarna zo snel mogelijk de baan op want dat is zijn terrein dat is goed te merken! Al meteen een aantal simpele tips gekregen om mijn spel te verbeteren! Maar vooral veel getennist in het uurtje! Zeker voor herhaling vatbaar! Goede eerste indruk! “

Frank werkt vernieuwend in zijn lesaanbod. Geen verplichtingen. Op de vrijdag start hij met een vrije inloop avond. Kun je een keertje niet? Geen probleem, want de week erop staat hij ook weer klaar.

Ben jij ook enthousiast geworden? Heb jij ook weer zin om lekker de baan op te gaan? Meld je dan bij Frank (0651265703) en kom a.s. vrijdag om 19.00 uur op de tennisbaan en doe mee!

Terug

Ander nieuws