Corona virus maatregelen

Beste leden,

Ongetwijfeld hebben de meesten van jullie vandaag al veel gehoord over de maatregelen die worden genomen omtrent het corona virus. Het bestuur van TC Beltrum volgt hierin de richtlijnen van de KNLTB en overige overkoepelende organisaties als het RIVM en GGD.

Bericht vanuit de KNLTB:

De KNLTB volgt het advies en de richtlijnen die vanmiddag zijn afgegeven en sluit zich aan bij de oproep van NOC*NSF. Vandaar dat wij nu adviseren alle sportevenementen waaronder de competitiewedstrijden en toernooien af te gelasten. Deze maatregelen gelden t/m 31 maart in heel Nederland.

Het kabinet heeft ook voor heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Deze oproep ondersteunt de KNLTB en daarom roepen wij iedereen op om alle andere clubbijeenkomsten zoals overleggen, vergaderingen, vieringen en werkgroep bijeenkomsten ook af te gelasten. Dat betekent dat ook de KNLTB bijeenkomsten en cursussen geannuleerd zijn. 
Trainingen afhankelijk van de groepsgrootte (max. 4 personen per baan en trainer) en vrij tennissen op de club kan vooralsnog doorgaan, mits de richtlijnen van het RIVM in acht genomen worden. 

Lees het volledige verslag: https://www.knltb.nl/nieuws/2020/03/tennis-en-het-coronavirus/ 

Hierdoor zal ook de bijeenkomst voor het kassasysteem en IVA-certificaat morgenavond (13-3-20) NIET DOORGAAN. Zodra de richtlijnen het weer toe laten zullen wij hiervoor een nieuwe datum plannen. 

Wij willen jullie allemaal vragen om je aan deze richtlijnen te houden.

Terug

Ander nieuws