Wintermix

Elke winter wordt het Winter Mix toernooi gespeeld. Dit is een recreatief toernooi waarbij teams een aantal zaterdagen in de wintermaanden een onderlinge competitie spelen. Elk team bestaat uit 2 dames en 2 heren.

Winter Mix 2018-2019

Klik hier voor de poule indeling, speelschema’s en tussenstanden van het wintermix toernooi.

Klik hier voor de handleiding en wedstrijdreglement.

Ook deze winter organiseert de club het Winter Mix toernooi. De wedstrijden worden op de eerste twee zaterdagen van de maanden november, december, januari en februari gespeeld. Afhankelijk van het weer kan het zijn dat een wedstrijd verschoven moet worden. Aanvangstijdstip van de wedstrijden is ’s middags om 14:30 uur.

Winter Mix 2017-2018

Het winter mix toernooi 2017-2018 is gespeeld. De 8 aangemelde teams hebben mooie wedstrijden gespeeld. De spannende finale is in een gelijke setstand van 4 – 4 geëindigd. Het gamesaldo heeft de doorslag gegeven, waardoor het team skibril gewonnen heeft. Nathalie, Tanja, Ronnie en Gerald van harte gefeliciteerd!
Voor de eindstanden van de wintermix, klik hier.

Team Skibril: Nathalie, Tanja, Ronnie, Gerald

Winter Mix 2016-2017

Het winter mix toernooi voor 2016-2017 is ten einde. Het was dit jaar een mooi toernooi met vele gezichten: een overweldigende deelname (top!!), afgelaste wedstrijden door het winterse weer, gezelligheid na de wedstrijden, mooie en spannende wedstrijden…
Uiteindelijk heeft het team Bratwurst zich het sterkst getoond, door in de finale het team Kaiserschmarrn nipt te verslaan. De wedstrijd eindigde in 4-4, maar door een beter game-saldo heeft Bratwurst gewonnen. Angelique, Anne, Daan en Ivo van harte gefeliciteerd!
Voor de eindstanden van de winter mix, klik hier.

Team Bratwurst: Daan, Anne, Ivo, Angelique

Winter Mix Historie:

Winter Mix 2017 – 2018
Winnaar is het team Skibril, bestaande uit: Nathalie te Loeke, Tanja Schilderinck, Ronnie Heutinck en Gerald Franken.

Winter Mix 2016 – 2017
Winnaar is het team Bratwurst, bestaande uit: Anne van Hal, Angelique Asbroek, Daan Boekelder en Ivo Scharenborg.

Winter Mix 2015 – 2016
Winnaar is het team Apfelkorn, bestaande uit: Jose van Leeuwen, Toos Borckink, Hans van Leeuwen en Rudy van Aken.