Wintermix

Elke winter wordt het Winter Mix toernooi gespeeld. Dit is een recreatief toernooi waarbij teams een aantal zaterdagen in de wintermaanden een onderlinge competitie spelen. Elk team bestaat uit 2 dames en 2 heren.

Winter Mix 2019-2020

De Wintermix 2019-2020 is begonnen en in onderstaande link de schema’s en (tussen-) standen.

Klik hier voor de schema’s en (tussen-) standen van de Wintermix 2019-2020.

Ook aankomende winter zijn we van plan om het Winter Mix toernooi te organiseren. Wedstrijden worden gespeeld in de maanden november 2019 t/m februari 2020. Je speelt 1 zaterdag per maand op een zaterdagmiddag een wedstrijd met je team. Wedstrijden beginnen om 14.30 uur. Voor de wedstrijden beginnen we met een kopje koffie en na de wedstrijden is een gezellig buffet geregeld voor degene die eraan mee willen doen.
Je kan je als team (minimaal 2 dames en 2 heren) opgeven via het publicatiebord of via bovenstaande link. Inschrijven kan t/m zondag 13 oktober. We hopen net als afgelopen jaren op een geweldige deelname!
Handleiding en wedstrijdreglement Wintermix, klik hier.

Winter Mix 2018-2019

Het winter mix toernooi 2018-2019 is afgelopen en kende dit jaar een ongekend spannend slot. 8 teams hebben de poule- en finale-wedstrijden gespeeld, waarna in de finale team Ribbetjes tegen team Zuurkool uitkwam. Zowel de setstanden als de gamestanden waren gelijk, waarna het lot heeft beslist dat team Ribbetjes deze editie heeft gewonnen. Felicitaties aan Marloes, Annette, Jelle, Walter en Niels!
Voor de eindstanden van de wintermix, klik hier.

Team Ribbetjes: Annette, Walter, Marloes, Niels, Jelle

Winter Mix 2017-2018

Het winter mix toernooi 2017-2018 is gespeeld. De 8 aangemelde teams hebben mooie wedstrijden gespeeld. De spannende finale is in een gelijke setstand van 4 – 4 geëindigd. Het gamesaldo heeft de doorslag gegeven, waardoor het team skibril gewonnen heeft. Nathalie, Tanja, Ronnie en Gerald van harte gefeliciteerd!
Voor de eindstanden van de wintermix, klik hier.

Team Skibril: Nathalie, Tanja, Ronnie, Gerald

Winter Mix 2016-2017

Het winter mix toernooi voor 2016-2017 is ten einde. Het was dit jaar een mooi toernooi met vele gezichten: een overweldigende deelname (top!!), afgelaste wedstrijden door het winterse weer, gezelligheid na de wedstrijden, mooie en spannende wedstrijden…
Uiteindelijk heeft het team Bratwurst zich het sterkst getoond, door in de finale het team Kaiserschmarrn nipt te verslaan. De wedstrijd eindigde in 4-4, maar door een beter game-saldo heeft Bratwurst gewonnen. Angelique, Anne, Daan en Ivo van harte gefeliciteerd!
Voor de eindstanden van de winter mix, klik hier.

Team Bratwurst: Daan, Anne, Ivo, Angelique

Winter Mix Historie:

Winter Mix 2018 – 2019
Winnaar is het team Ribbetjes, bestaande uit: Annette van Helden, Marloes Ribbers, Walter Rouwhorst, Jelle Middelhuis en Niels Koster.

Winter Mix 2017 – 2018
Winnaar is het team Skibril, bestaande uit: Nathalie te Loeke, Tanja Schilderinck, Ronnie Heutinck en Gerald Franken.

Winter Mix 2016 – 2017
Winnaar is het team Bratwurst, bestaande uit: Anne van Hal, Angelique Asbroek, Daan Boekelder en Ivo Scharenborg.

Winter Mix 2015 – 2016
Winnaar is het team Apfelkorn, bestaande uit: Jose van Leeuwen, Toos Borckink, Hans van Leeuwen en Rudy van Aken.