Update Corona & Tennis | 13 oktober

Naar aanleiding van de laatste update (13-10-2020) zijn dit de maatregelen die zijn getroffen:

1. Alle competities zijn per direct stopgezet.

2. De kleedruimtes en douches mogen niet meer gebruikt worden.

3. Tenissen mag, ook dubbelen mag gewoon (ondanks dat Mark Rutte hier tijdens de persconferentie nog van zei dat dit niet mocht, is dit aangepast in overleg met KNLTB / NOC NSF).

Natuurlijk gelden nog steeds de RIVM richtlijnen.

Zie ook site van KNLTB voor aanvullende info over het dubbelen. Belangrijkste punten hiervan zijn:

* Houdt 1,5 meter afstand op de baan (minimaal racketlengte afstand)

* Laat de bal lopen als 1,5 meter afstand niet mogelijk is.

* Niet samen op het bankje zitten, geen high fives en wissel met de klok mee.

Wij hopen dat iedereen gezond blijft en wensen jullie veel speelplezier de aankomende tijd.

Met vriendelijke groet,
TC Beltrum

Lees meer

Banen gesloten

In verband met het corona virus zijn per direct alle banen gesloten tot nadere orde. Als TC Beltrum volgen we hierin het beleid en advies op van de KNLTB, RIVM en overige overheidsinstanties.

Lees meer

Corona virus maatregelen

Beste leden,

Ongetwijfeld hebben de meesten van jullie vandaag al veel gehoord over de maatregelen die worden genomen omtrent het corona virus. Het bestuur van TC Beltrum volgt hierin de richtlijnen van de KNLTB en overige overkoepelende organisaties als het RIVM en GGD.

Bericht vanuit de KNLTB:

De KNLTB volgt het advies en de richtlijnen die vanmiddag zijn afgegeven en sluit zich aan bij de oproep van NOC*NSF. Vandaar dat wij nu adviseren alle sportevenementen waaronder de competitiewedstrijden en toernooien af te gelasten. Deze maatregelen gelden t/m 31 maart in heel Nederland.

Het kabinet heeft ook voor heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Deze oproep ondersteunt de KNLTB en daarom roepen wij iedereen op om alle andere clubbijeenkomsten zoals overleggen, vergaderingen, vieringen en werkgroep bijeenkomsten ook af te gelasten. Dat betekent dat ook de KNLTB bijeenkomsten en cursussen geannuleerd zijn. 
Trainingen afhankelijk van de groepsgrootte (max. 4 personen per baan en trainer) en vrij tennissen op de club kan vooralsnog doorgaan, mits de richtlijnen van het RIVM in acht genomen worden. 

Lees het volledige verslag: https://www.knltb.nl/nieuws/2020/03/tennis-en-het-coronavirus/ 

Hierdoor zal ook de bijeenkomst voor het kassasysteem en IVA-certificaat morgenavond (13-3-20) NIET DOORGAAN. Zodra de richtlijnen het weer toe laten zullen wij hiervoor een nieuwe datum plannen. 

Wij willen jullie allemaal vragen om je aan deze richtlijnen te houden.

Lees meer