Tennislessen

Tennisclub Beltrum is een groeiende vereniging met veel mogelijkheden voor de jeugd. Tennis is bijvoorbeeld ideaal om ernaast nog een andere sport te hebben. Maar natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om tennis als je eerste sport te hebben. Wij hebben vakkundige trainers die je graag willen helpen je capaciteiten te ontwikkelen. En tennissen kun je al voor maar 1 euro per week. Wij bieden ook nog eens alle nieuwe leden 3 gratis tennislessen aan. Weet je nog steeds niet of tennis iets voor je is? Kom dan naar het Tiebreak Tennisuur.

Kosten

Tennisclub Beltrum vindt het belangrijk dat de jeugd het tennissen technisch goed aanleert. Daarom worden voor junioren de tennislessen gesubsidieerd. De kosten van 10 tennislessen zijn € 50,00.

Nieuwe jeugdleden hebben de mogelijkheid om twee maanden gratis te tennissen op de prachtige kunststofbanen in Beltrum.
 Zij krijgen in deze proefperiode drie gratis lessen aangeboden. Voor de volgende lessen wordt € 5,00 per lesuur berekend. Het contributiebedrag is € 60,00 per jaar.

Periodes

  • Tennislessen worden gegeven op donderdag
  • Werken dit jaar met het systeem van 2x 15 lessen (dus niet meer zomer/winter lessen)

Meer informatie en aanmelding

De Tennisclub Beltrum biedt tennislessen aan voor al haar leden. Frank Jansen is onze tennisleraar voor de jeugd. Voor informatie over en aanmelding voor de tennislessen kun je terecht bij Ellen Nijenhuis jeugd@tcbeltrum.nl of neem contact met ons op via ons contactformulier.

Lessenreglement

Als er door sneeuw of regen niet getennist kan worden op de banen, of om andere redenen de tennislessen niet door kunnen gaan, dan gelden de volgende regels:

  • De eerste keer wordt de tennisles buiten vervangen door een theorieles binnen.
  • De tweede keer wordt de les ingehaald. In overleg wordt een nieuwe datum afgesproken.

Mocht dit binnen een lesperiode vaker dan twee keer voorkomen, dan wordt bovenstaande cyclus herhaald. Voor vragen over het lessenreglement kun je contact opnemen met de jeugdcommissie.